Over mij

Ik zal me even voorstellen

Ik ben Marielle vd Velden, ik ben gelukkig getrouwd en heb een dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en geniet van wandelingen in de natuur. Vroeger was ik gewend om mezelf continu aan te passen aan mijn omgeving. Naar mijn idee wordt er vaak van ons verwacht dat we ons aanpassen, vooral door de maatschappij waarin wij leven . De meeste mensen leren niet naar zichzelf te luisteren. Dit begint als klein kind en gaat ons hele leven door. Ik was net als veel mensen vergeten om me aan mezelf aan te passen en te voelen wat ik nodig had. Je bent zelf de belangrijkste persoon in je leven, dus je moet vooral goed naar jezelf luisteren. Vandaar de naam Change2you.

Mijn doel is om met mensen op pad te gaan en hen duidelijkheid te geven wat hen tegenhoud om een makkelijker leven te leiden. Ik laat mensen ervaren welke blokkades/overtuigingen ze zichzelf hebben aangeleerd waardoor het niet gaat zoals ze werkelijk van binnen uit willen.  Wanneer je de onderliggende oorzaken begrijpt dan pas kun je het veranderen.

Mijn kracht is dat ik mensen heel snel inzicht kan geven wat nodig is om nieuwe wegen te creëren. Hierdoor wordt meer liefde, vrede en vreugde ervaren. Ik kan een duidelijk overzicht maken van iemands problemen/blokkades. Hierdoor kan men zien wat de oorzaak is wat het leven moeilijker maakt. Ik denk graag in mogelijkheden want er is altijd een weg. Ik oordeel niet want "niks is wat het lijkt".

Mijn missie is mensen de keuze te laten maken voor een makkelijker en gelukkiger leven. Het maakt mij gelukkig te zien dat we samen  echt een verandering teweeg kunnen brengen.