Over mij

Ik zal me even voorstellen

Ik ben Marielle vd Velden, ik ben gelukkig getrouwd en heb een dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en geniet van wandelingen in de natuur. Vroeger was ik gewend om mezelf continu aan te passen aan mijn omgeving. Naar mijn idee wordt er altijd van ons verwacht dat we ons aanpassen. De meeste mensen leren niet naar zichzelf te luisteren. Dit begint als klein kind en gaat ons hele leven door. Ik was net als veel mensen vergeten om me aan mezelf aan te passen en te voelen wat ik nodig had. Je bent zelf de belangrijkste persoon in je leven, dus je moet vooral goed naar jezelf luisteren. Vandaar de naam Change2you.

Mijn doel is om met mensen op pad te gaan om de onderliggende oorzaken te vinden en te begrijpen. Want wanneer je het kunt begrijpen dan pas kun je het veranderen.

Mijn kracht is dat ik mensen inzicht kan geven wat nodig is om nieuwe wegen te creëren. Hierdoor wordt meer liefde, vrede en vreugde ervaren. Ik kan een duidelijk overzicht maken van jou problemen/blokkades. Hierdoor kan ik je snel inzicht geven in wat jou aandeel is en wat jou leven moeilijker maakt. Ik denk in mogelijkheden want er is altijd een weg. Ik oordeel niet want "niks is wat het lijkt"

Mijn missie is mensen de keuze te laten maken voor een makkelijker en gelukkiger leven. Het maakt mij gelukkig te zien dat we samen  echt een verandering teweeg kunnen brengen.