« "Inzichten"»

Gepubliceerd op 04-05-2022

“Ik heb 2 sessies bij Mariëlle mogen doen en mijn wereld is letterlijk anders. Ik heb nog nooit zoveel inzichten gekregen over mijn eigen handelen en mijn interne gevoelens. De redenen waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het was een grote schok voor mij dat bleek dat ik niet verantwoordelijk was voor mijn eigen leven. Ondanks al mijn daadkracht en leiderschapskwaliteiten was ik alleen maar bezig met anderen, en niet met mijzelf. Na de eerste sessie merkte ik gelijk verandering in mijn houding. Ik heb in mijn werk nog nooit met zoveel liefde en gevoel voor de ander verantwoordelijkheden terug gegeven. Niet omdat ik ze niet aan kon maar omdat ze bij de ander hoorden en van de ander zijn.
Ik heb blokkades opgeruimd, patronen losgelaten die niet van mij zijn en ik ben, met de hulp van Mariëlle op zoek gegaan naar wat mijn missie in dit leven is.
Mijn eigen innerlijke drijfveer is zichtbaar geworden. Ik maak nu op een andere manier keuzes in de dingen die altijd maar ‘moeten’. Ik weet nu waarom ik bepaalde patronen bijna tot heilig had verklaard. Daar mocht niemand aan komen. Nou, Mariëlle zette ze in alle rust met empathie en aandacht voor mij op een rij. En op de vraag “Wil je dit patroon en deze overtuigingen kwijt Irma?” kon ik niet anders dan volmondig JA zeggen. En wat een opluchting als je het dan ook echt uit je lijf voelt verdwijnen. En de rust die toen over mij heen kwam!
Het meest bijzondere aan de coaching van Mariëlle is dat de verandering en de beweging heel diep in mij is geland. Dat nieuwe overtuigingen zo vertrouwd kunnen voelen. Ze zaten altijd al in mij maar door aangeleerd gedrag, conditionering en voldoen aan de verwachtingen van de ander had ik ze verstopt. Er is letterlijk en figuurlijk opgeruimd. Ik sta nu in verbinding met mezelf. Ik heb een nieuw innerlijk geloof kunnen omschrijven: Ik open mijn hart en mijn gevoel zodat vrolijkheid en zekerheid mij kunnen vullen”.
Een sessie is intensief en het heeft een paar weken geduurd voordat alles geland was. Maar ik wist, het proces is op gang, ik hoef er zelf niets aan te doen. Mariëlle maakt van de sessie een korte samenvatting met de belangrijkste nieuwe zinnen en omschrijvingen die nu voor mij gelden. Dat is heel fijn als geheugensteun. Er gebeurt zoveel, dat heb je echt even nodig.
Ik ben dankbaar voor wat Mariëlle voor mij heeft kunnen doen. Het leven is er een stuk lichter van geworden.”

Irma.

helder-01566150293.jpg