Ervaringen van klanten

"Kwartjes gevallen"

Al een tijd lang last van lichamelijke klachten. Precies op het juiste moment kwam Marielle vrij onverwachts in mijn leven.Ze voelde me meteen aan de klik was er direct.

Samen met Marielle ben ik teruggegaan in het verleden, waaruit veel van mijn huidige klachten afkomstig zijn. Na een uitgebreide sessie ging ik met veel nieuwe inzichten naar huis. Kwartjes vielen en de klachten namen af. Ik ben heel dankbaar dat Marielle op mijn pad is gekomen.

Laura Appeldoorn

"Inzichten"

“Ik heb 2 sessies bij Marielle mogen doen en mijn wereld is letterlijk anders. Ik heb nog nooit zoveel inzichten gekregen over mijn eigen handelen en mijn interne gevoelens. De redenen waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het was een grote schok voor mij dat bleek dat ik niet verantwoordelijk was voor mijn eigen leven. Ondanks al mijn daadkracht en leiderschapskwaliteiten was ik alleen maar bezig met anderen, en niet met mijzelf. Na de eerste sessie merkte ik gelijk verandering in mijn houding. Ik heb in mijn werk nog nooit met zoveel liefde en gevoel voor de ander verantwoordelijkheden terug gegeven. Niet omdat ik ze niet aan kon maar omdat ze bij de ander hoorden en van de ander zijn.
Ik heb blokkades opgeruimd, patronen losgelaten die niet van mij zijn en ik ben, met de hulp van Mariëlle op zoek gegaan naar wat mijn missie in dit leven is.
Mijn eigen innerlijke drijfveer is zichtbaar geworden. Ik maak nu op een andere manier keuzes in de dingen die altijd maar ‘moeten’. Ik weet nu waarom ik bepaalde patronen bijna tot heilig had verklaard. Daar mocht niemand aan komen. Nou, Mariëlle zette ze in alle rust met empathie en aandacht voor mij op een rij. En op de vraag “Wil je dit patroon en deze overtuigingen kwijt Irma?” kon ik niet anders dan volmondig JA zeggen. En wat een opluchting als je het dan ook echt uit je lijf voelt verdwijnen. En de rust die toen over mij heen kwam!
Het meest bijzondere aan de coaching van Mariëlle is dat de verandering en de beweging heel diep in mij is geland. Dat nieuwe overtuigingen zo vertrouwd kunnen voelen. Ze zaten altijd al in mij maar door aangeleerd gedrag, conditionering en voldoen aan de verwachtingen van de ander had ik ze verstopt. Er is letterlijk en figuurlijk opgeruimd. Ik sta nu in verbinding met mezelf. Ik heb een nieuw innerlijk geloof kunnen omschrijven: Ik open mijn hart en mijn gevoel zodat vrolijkheid en zekerheid mij kunnen vullen”.
Een sessie is intensief en het heeft een paar weken geduurd voordat alles geland was. Maar ik wist, het proces is op gang, ik hoef er zelf niets aan te doen. Mariëlle maakt van de sessie een korte samenvatting met de belangrijkste nieuwe zinnen en omschrijvingen die nu voor mij gelden. Dat is heel fijn als geheugensteun. Er gebeurt zoveel, dat heb je echt even nodig.
Ik ben dankbaar voor wat Marielle voor mij heeft kunnen doen. Het leven is er een stuk lichter van geworden.”

Irma.

"Magisch"

Tja Marielle doet iets magisch. Ik had last van mijn lijf. Mijn schouders zaten vaak vast met uitstraling naar mijn arm. Heel bijzonder hoe zij dit uit mijn lichaam heeft gekregen. Door gebruik te maken van mijn eigen energie door te luisteren naar wat mijn systeem mij zelf aangeeft. Echt iets dat je zelf moet ervaren.
De hoe maakt dan ook niet uit. De pijn is uit mijn lijf. Had ik haar maar jaren eerder ontmoet :-))

Josiene

"Life changing"

De coachings bij Marielle zijn echt life changing! Er komen dingen boven water waar ik op geen enkele andere manier ooit achter  gekomen ben, en het mooiste is dat ze ook nog meteen worden omgezet! Ik voel iedere keer letterlijk in mijn lijf dat er iets geshift is. Heel bijzonder om mee te maken. De positieve impact is groot!.

Marielle is ook een erg prettig en positief persoon om mee samen te werken, het leuke van deze methode waarmee ze werkt is dat deze heel luchtig en laagdrempelig is. We moeten altijd erom lachen en tegelijkertijd word er in het diepste niveau iets omgezet. Ik vind het briljant en ben super dankbaar dat Marielle op mijn pad gekomen is.

Liefs, Nicole

"Blokkades"

Inmiddels ben ik niet alleen zelf maar ook mijn dochter bij Marielle geweest. Wat een prachtig sessies hebben we gehad.

De voelbare rust en liefde die Marielle uitstraalt is zo krachtig en helpt enorm bij het naar je gevoel gaan. Het gaat heel natuurlijk en makkelijk want het voelt gelijk heel vertrouwd.

Bij  mijn dochter en mij beide zijn ( behoorlijke) blokkades weggehaald waardoor er per direct veranderingen merkbaar waren. Veel puzzelstukje vielen op zijn plek en daar hebben we voor de rest van ons leven heel veel aan. 

Als ik weer eens ergens tegen aan loop weet ik wie ik moet bellen!

Dankjewel lieve Marielle ,

Liefs Wendy en Jady

"Inzichtelijk"

Ik vind de sessies bij Marielle heel waardevol. Door met haar op een andere manier naar specifieke situaties in mijn leven te kijken vond ik achterliggende patronen en nieuwe inzichten en ben ik door visualisaties nog steeds in staat om deze inzichten te gebruiken.

Ik vond het heel bijzonder, inzichtelijk en uniek. Super bedankt!

Liefs, Gabrielle

"Een reset van mijn leven"

Marielle bedankt voor jou fijne behandelingen. Een reset van mijn leven, blokkades weggehaald. Echt, ik wist niet wat het moest voorstellen en wat ze zou doen maar ik denk dat ik het zo best goed omschreven heb. Ik heb mogen ervaren hoe het voelt en het heeft voor mij een meerwaarde gegeven.

Saskia

"Ik sta weer open"

Ik kijk anders om me heen, ik was eerst naar binnen gekeerd en sloot me af van de buitenwereld. Omdat afscheid nemen pijn deed. 
Ik voelde me energieloos en verslagen door gevoelens, er was teveel pijn.
Door de coaching sta ik weer open om contact te maken en komen mensen vanzelf weer naar me toe ook vreemden.
Ik kies meer voor mezelf en kan vaker nee zeggen.
Ik heb energie gekregen en voel me sterker.

 Marion

"Zoveel bagage, dat zou een olifant niet kunnen dragen"

Ik voelde me al een tijdje niet lekker. Ik was extreem ongelukkig met alles er was complete chaos in mijn leven.

Voor de coaching was het chaos in mijn hoofd, mijn ego, mijn ziel en mijn hart lagen overhoop. Mijn denken (ego) deed iets anders dan wat mijn hart wilde. Ze waren niet in harmonie met elkaar. Ik kon dingen doen waarvan ik dacht dat het goed was maar ergens voelde ik dat het niet oké was. Ik kwam tot de ontdekking dat ik hulp nodig had. Ik had de beslissing genomen dat ik zo niet verder wilde gaan en er iets moest gebeuren. Ik had de keuze om mezelf te veranderen of ik zou eraan onderdoor gegaan zijn. Dit was voor mij het moment om voor deze coaching te kiezen.

Ik heb gekozen voor een nieuw begin maar was bang voor het onbekende. Toch heb ik me open gesteld aan Mariëlle en heb haar het vertrouwen gegeven om mij te helpen. De wens om door te gaan in mijn leven en gelukkig te willen zijn heeft mij de kracht gegeven om deze stap te zetten.

Met behulp van een screening zijn we te weten gekomen wat alle belangrijke gebeurtenissen in mijn leven mij gebracht hebben. Wat ik heb meegesleept in mijn onderbewustzijn en welke blokkades ik mezelf heb opgelegd. Deze blokkades hebben het me heel moeilijk gemaakt in mijn leven. Nu begrijp ik wat ze betekende en hoe ik deze los kan laten.

Ik had zoveel bagage, dit zou zelfs een olifant niet kunnen dragen. Wat was mijn emotionele bagage, Ik kon niet loslaten het maakte niet uit wat het was ik kon dat gewoon niet omdat ik niet wist hoe. Ik dacht dat ik van mezelf hield maar dit was niet zo, uiterlijk gezien wel maar innerlijk was dit niet zo. Ik had wantrouwen, oordeelde over van alles en nog wat, trauma (verlies van een dierbare), ik heb me niet geliefd gevoeld. Ik was teleurgesteld in heel veel mensen. Dit heb ik in mij verstopt en dit wist niemand en hier ging ik zelf kapot aan.

Al deze emotionele bagage sleepte ik mee in de relatie met mijn dierbare, mijn vrienden en op het werk. Deze emotionele bagage straal je onbewust uit. Je projecteert het op iemand anders maar ik herkende dit niet en het resultaat van deze chaos was ruzie, scheidingen van liefdesrelaties, aantrekken van mensen met problemen in hun leven en je vraagt je steeds af waarom gebeurt mij dit??? Ik bedoel het toch goed!!! In de laatste jaren in mijn leven voelde het voor mij als een zware depressie. Al deze bagage was zo groot geworden dat dit mijn leven ging overheersen. Ik moest elke dag ongelukkig wakker worden en naar bed gaan met tranen in mijn ogen. Het Maakte niet uit hoe breed ik het had (qua financiën) want innerlijk was het chaotisch wat mij niet gelukkig maakte.

Het is mooi om te zien hoe Mariëlle met mij gecoacht heeft. Ze stelde me vragen waardoor ik snel tot aan de kern kwam van het probleem. Het was een puzzel van mijzelf waardoor ik duidelijkheid kreeg waarom ik niet kon loslaten, waarom ik niet de liefde kreeg welke ik verwachten van de andere mensen. Ze stelt vragen waardoor de juiste antwoorden van zelf kwamen. Dit verbaasde me heel erg, maar het was wel waar en dit choqueerde me. Het was aan mij om dit te erkennen en te accepteren wat mij ongelukkig heeft gemaakt in mijn verleden. Een bepaalde situatie heeft ervoor gezorgd dat mijn leven is gelopen zoals het nu gelopen is. Toen alles duidelijk was kreeg ik de keus om alles te balanceren en hier heb ik bewust ja op gezegd. Toen het balanceren klaar was had ik een geweldig gevoel van vrijheid, en liefde voor mezelf en rust. Ik kon voelen hoe ik straalde.

Een maal thuis was ik moe maar intens gelukkig. Ik was wat duizelig in mijn hoofd, het voelde voor mij alsof ik gereset was en alles moest een plekje krijgen op de juiste volgorde. Mijn hersenen waren aan het opruimen aan het sorteren, betekenis geven. Ik ben eigenlijk nog eens door mijn leven gegaan (bewust) maar alles voelde vriendelijk en ik heb er vrede mee gesloten. Ik durfde te glimlachen om alles wat me verdrietig heeft gemaakt, slecht afgelopen is in wat voor situatie dan ook.

Ikzelf was nog 3 dagen bezig mezelf “op te ruimen” en alles een plek te geven. Na drie dagen heb ik vrede gesloten met het verleden en nu leef ik in het heden en ik sta open voor de toekomst. Ik heb ontdekt dat ik een grote liefde voor mezelf heb. De mensen om me heen zien dat ik straal en goed in mijn vel zit. Ze vragen me: ‘wat is er met jou gebeurd?’. Het is duidelijk zichtbaar voor mij en andere mensen om me heen. 

Ik ben dankbaar dat ik Marielle ontmoet heb.

"Een onbewuste eyeopener"

Marielle stelde voor om mij te helpen in haar leerperiode. Ik heb al jaren last van een eetstoornis verder speelde er verschillende dingen in mijn familierelaties. Mede hierdoor kon ik jaren lang niet mezelf zijn. Ze pakte het professioneel aan en gaf mij de tijd om stap voor stap op punten te komen die voor mij veel ophelderde, onbewuste gedragstekenen...
Na mijn consult is er veel aan het licht gekomen, en ben ik anders dingen gaan doen, en kan wel zeggen dat deze manier van coaching mij zeker heeft geholpen. Het meest bijzondere is wel dat ik pas later merkte dat het nog veel beter ging, De coaching werkte, zonder dat ik me daar altijd bewust van was, door. Deze coaching heeft mij dan ook zeker betere kansen voor mijn toekomst gebracht.


Dank je Marielle 

"Er is een last van mijn schouder"

Marielle stelde voor om mij te helpen in haar leerperiode. Ik heb al jaren last van een eetstoornis verder speelde er verschillende dingen in mijn familierelaties. Mede hierdoor kon ik jaren lang niet mezelf zijn. Ze pakte het professioneel aan en gaf mij de tijd om stap voor stap op punten te komen die voor mij veel ophelderde, onbewuste gedragstekenen...
Na mijn consult is er veel aan het licht gekomen, en ben ik anders dingen gaan doen, en kan wel zeggen dat deze manier van coaching mij zeker heeft geholpen. Het meest bijzondere is wel dat ik pas later merkte dat het nog veel beter ging, De coaching werkte, zonder dat ik me daar altijd bewust van was, door. Deze coaching heeft mij dan ook zeker betere kansen voor mijn toekomst gebracht.


Dank je Marielle